Ansiktsbehandling

ANSIKTSBEHANDLINGAR

Beauty Express lyx 60 min -  Pris 650 kr

 

Rengöring av dekolletage och ansikte med efterföljande peeling Ångbehandling som följs av djupgående massage av ansikte, hals, nacke, dekolletage och överarmar. Därefter följer en stimulerande ansiktsmask. Behandlingen avslutas med applicering av ögon och ansiktskräm. I denna behandling används AnneMarie Börlinds ekologiska hudvårdsprodukter.

 

 

Power and Energy 90 min - Pris 990 kr

 

Djupverkande balanserande behandling som inleds med ansiktsdiagnostik. Massage ges på ansikte, dekolletage, axlar, nacke, överarmar vilket släpper på spänningar. Tryck på muskel och energipunkter, lymfstrykningar och hand eller fotmassage .

Rengöring, peeling, ångbehandling, närande oljor, vårdande mask, ögon och dagkräm. I denna behandling används AnneMarie Börlinds ekologiska hudvårdsprodukter.

 

 

C-vitaminbehandling 40 min - Pris 450 kr (5ggr 2500 Kr)

 

Energikick för trött och solskadad hud som förebygger hudens åldrande och har blekande effekt på pigmentfläckar. I behandlingen används stabilt C-vitamin som bla. är inflammationshämmande. Hudens lyster och spänst förbättras (passar för mild acne). I denna behandling används Maria Åkerbergs ekologiska hudvårdsprodukter.

Rekommenderas som kur 5ggr, 1gång/vecka

 

 

Antirougebehandling 40 min - Pris 450 kr (5ggr 2500 Kr)

 

Fuktgivande behandling för alla hudtyper, även känslig hud. Behandlingen förebygger och motverkar ytliga bldodkärl och har stärkande egenskaper på huden. (Passar till rosacea). I denna behandling används Maria Åkerbergs ekologiska hudvårdsprodukter.

Rekommenderas som kur 5ggr, 1gång/v

 

 

Naturlig AHA-behandling 40 min - Pris 450 kr (5ggr 2500 Kr)

 

Behandling med naturlig mjölksyra som är milt peelande och stärker collagenfibrerna, och ger huden en bättre lyster. Passar vid acne och oren hy, verkar sammandragande på stora porer, minskar pigmentfläckar, rynkor och ärr. I denna behandling används Maria Åkerbergs ekologiska hudvårdsprodukter.

Rekommenderas som kur 5ggr 1gång/v

 

 

Aqua Nature lyx 60 min - Pris 650

 

Detta är en fruktbomb med lifting-effekt. En blandning av botanisk hyaluronsyra, aloe vera, gurka, grönt te och alger är hemligheten bakom den fantastiska effekten i behandlingen. Hudens fuktdepåer byggs upp och stimuleras samt gör huden sammetslen och smidig. Njut av en algmask, en längre ansiktsmassage och lymfstrykning. I denna behandling används Maria Åkerbergs ekologiska hudvårdsprodukter.

 

 

Expressbehandlingar 30 min

 

Aqua Nature - Pris 520 kr

 

Detta är en fuktbomb med lifting effekt. En blandning av botanisk hyaluronsyra, aloe vera, gurka, grönt te och alger är hemligheten bakom den fantastiska effekten i behandlingen. Hudens fuktdepåer byggs upp och stimuleras samt gör huden sametslen och smidig. I denna behandling används AnneMarie Börlinds ekologiska hudvårdsprodukter.

 

 

Orange Blossom Pris 520 kr

 

Detta är en C-vitamin boost som ger en fräsch lyster. C-vitaminkoncentratet, från ekologiska apelsiner, i kombination med fina oljor, som jojoba och macadamianöt, stimulerar och ger näring till huden. Samtidigt blir huden underbart mjuk och len. Den ljuvliga doften av apelsin ger behandlingen en extra känsla av välbehag. I denna behandling används AnneMarie Börlinds ekologiska hudvårdsprodukter.

 

 

Calming Support - Pris 520 kr

 

Detta är en avslappnande behandling för stressad och känslig hud. Vårdande massage med koncentrat av nyttiga fettsyror (GLA) och antioxidanter som ger din hy det där lilla extra när den känns trött, torr och sliten. En lugnande ansiktsmask stärker och skyddar med de snällaste som naturen har att erbjuda. I denna behandling används AnneMarie Börlinds ekologiska hudvårdsprodukter.