Behandlingar

Ansiktsbehandlingar

Beauty Express lyx 60 min

Rengöring av dekolletage och ansikte med efterföljande peeling Ångbehandling som följs av djupgående massage av ansikte, hals, nacke, dekolletage och överarmar. Därefter följer en stimulerande ansiktsmask. Behandlingen avslutas med applicering av ögon och ansiktskräm. I denna behandling används AnneMarie Börlinds ekologiska hudvårdsprodukter.

Power and Energy 90 min

Djupverkande balanserande behandling som inleds med ansiktsdiagnostik. Massage ges på ansikte, dekolletage, axlar, nacke, överarmar vilket släpper på spänningar. Tryck på muskel och energipunkter, lymfstrykningar och hand eller fotmassage .
Rengöring, peeling, ångbehandling, närande oljor, vårdande mask, ögon och dagkräm. I denna behandling används AnneMarie Börlinds ekologiska hudvårdsprodukter.

C-vitaminbehandling 40 min

Energikick för trött och solskadad hud som förebygger hudens åldrande och har blekande effekt på pigmentfläckar. I behandlingen används stabilt C-vitamin som bla. är inflammationshämmande. Hudens lyster och spänst förbättras (passar för mild acne). I denna behandling används Maria Åkerbergs ekologiska hudvårdsprodukter.
Rekommenderas som kur 5ggr, 1gång/vecka

Antirougebehandling 40 min

Fuktgivande behandling för alla hudtyper, även känslig hud. Behandlingen förebygger och motverkar ytliga bldodkärl och har stärkande egenskaper på huden. (Passar till rosacea). I denna behandling används Maria Åkerbergs ekologiska hudvårdsprodukter.
Rekommenderas som kur 5ggr, 1gång/v

Naturlig AHA-behandling 40 min

Behandling med naturlig mjölksyra som är milt peelande och stärker collagenfibrerna, och ger huden en bättre lyster. Passar vid acne och oren hy, verkar sammandragande på stora porer, minskar pigmentfläckar, rynkor och ärr. I denna behandling används Maria Åkerbergs ekologiska hudvårdsprodukter.
Rekommenderas som kur 5ggr 1gång/v

Aqua Nature lyx 60 min

Detta är en fruktbomb med lifting-effekt. En blandning av botanisk hyaluronsyra, aloe vera, gurka, grönt te och alger är hemligheten bakom den fantastiska effekten i behandlingen. Hudens fuktdepåer byggs upp och stimuleras samt gör huden sammetslen och smidig. Njut av en algmask, en längre ansiktsmassage och lymfstrykning. I denna behandling används Maria Åkerbergs ekologiska hudvårdsprodukter.

Express behandlingar 30 min

Aqua Nature

Detta är en fuktbomb med lifting effekt. En blandning av botanisk hyaluronsyra, aloe vera, gurka, grönt te och alger är hemligheten bakom den fantastiska effekten i behandlingen. Hudens fuktdepåer byggs upp och stimuleras samt gör huden sametslen och smidig. I denna behandling används AnneMarie Börlinds ekologiska hudvårdsprodukter.

Orange Blossom

Detta är en C-vitamin boost som ger en fräsch lyster. C-vitaminkoncentratet, från ekologiska apelsiner, i kombination med fina oljor, som jojoba och macadamianöt, stimulerar och ger näring till huden. Samtidigt blir huden underbart mjuk och len. Den ljuvliga doften av apelsin ger behandlingen en extra känsla av välbehag. I denna behandling används AnneMarie Börlinds ekologiska hudvårdsprodukter.

Calming Support

Detta är en avslappnande behandling för stressad och känslig hud. Vårdande massage med koncentrat av nyttiga fettsyror (GLA) och antioxidanter som ger din hy det där lilla extra när den känns trött, torr och sliten. En lugnande ansiktsmask stärker och skyddar med de snällaste som naturen har att erbjuda. I denna behandling används AnneMarie Börlinds ekologiska hudvårdsprodukter.

Massage

Klassisk idrottsmassage helkropp 60min/halvkropp 30 min

En blandning av olika massagetekniker skräddarsys efter dina behov. Muskulering/behandlande massage med tekniker som longering, triggerpunkter, pressur, KAT-behandling mm.

Helkroppsmassage Extra 90 min

En helkroppsmassage utefter dina behov.

Halvkroppsmassage Extra 45 min

En halvkroppsmassage utefter dina behov.

Ayurveda

Ayurveda är världens äldsta hälsosystem, över 5000 år gammalt. Ayurveda betyder kunskap om livet och betonar sambandet mellan välbefinnande och självkännedom.


Ayurveda - behandlingar

Abyanga, oljemassage 60 min

En mjuk och renande massage med varm sesamolja. Mycket avslappnande och motverkar stress och oro. Verkar förnyande på både kropp och hud.

Marmamassage 90 min

Djupt avslappnande och balanserande massage för sinne och kropp. Med vegetabiliska och eteriska oljeblandningar stimuleras kroppens egen självläkningsprocess.

Tamasmassage 60 min

Indisk idrottsmassage, djupgående och utrensande för kroppen.

Shiro & Mukabyanga 40 min

Indisk ansikts- och huvudmassage

Ayurvedakonsultation 60 min

Under konsultationen tar vi med hjälp av ett frågeformulär reda på vilken dosha du tillhör (vata, pitta eller kapha) samt vilka obalanser du har. Du erhålls även kostråd, levnadsråd och passande behandlingar.

Må bra dagar 12 h

Skräddarsytt behandlingspaket.

Kroppsbehandlingar

Saltscrub/peeling 30 min

Skön och energgivande kroppsbehandling med naturliga ingredienser. En väldoftande krämig blandning av havssalt, vegetabiliska och eteriska oljor . Tar bort döda hudceller, ökar cirkulationen och lämnar huden mjuk och len. Perfekt inför solsäsongen.

Chokladscrub/ peeling 30 min

Chokladscrub är en ljuvlig kombination av havssalt, kakaosmör och kakao. Kakaosmör är ett naturligt mjukgörande medel och kakao stimulerar produktionen av endorfiner (må-bra-hormon).
Saltkornen peelar effektivt huden som efterlämnas mjuk , len och med en svag doft av choklad.

Saltscrub med inpackning 60 min

Skön och energigivande kroppsbehandling med naturliga ingredienser. En väldoftande krämig blandning av havssalt, vegetabiliska och eteriska oljor. Tar bort döda hudceller och ökar cirkulationen. Behandlingen startar med bodyscrub med varm saltkräm, du bäddas in i plast och täcke och får vila en stund. Under tiden rengörs ansiktet och en lätt massage ges med passande olja. Därefter packas du upp och behandlingen avslutas med dusch.

Chokladscrub med inpackning 60 min

Chokladscrub är en ljuvlig kombination av havssalt, kakaosmör och kakao. Kakaosmör är ett naturligt mjukmedel och kakao stimulerar produktionen av endorfiner (må bra hormon)
Behandlingen startar med en varm chokladscrub av hela kroppen, du bäddas in i plast, täcke och får vila en stund. Under tiden rengörs ansiktet och en lätt massages med choklad olja ges.
Därefter packas du upp och behandlingen avslutas med dusch.

Bodyscrub med aromainpackning 60 min

Behandlingen startar med bodyscrub och dusch. Därefter appliceras valfri aromaolja. Du bäddas in i plast och täcke och får vila en stund. Medan inpackningen verkar rengörs ansiktet och en lätt masseras ges med passande olja. Behandlingen avslutas med applicering av ansiktskräm.

Pedikyr 60 min

Efter fotbad, klipps och rensas naglar och nagelband. Hälarna filas, du får fotmassage och insmörjning av fotkräm. Behandlingen avslutas med lackning av tånaglar.

Lyxbehandlingar

Bodyscrub, Power Energy ansiktsbehandling 120 min

Saltscrub och helkroppsmassage 90 min

Vaxning

Konsultationer

Hudvårdskonsultation

Vi tar hänsyn till din huds behov och utifrån detta tar vi fram de produkter som passar bäst för dig.

Make up-konsultation

Vi tar fram den make up som passar bäst för dig, både när det gäller färg och konsistens.

© Hudlyftet 2007-2018 - developed by Masternode