Kroppsbehandling

R E S T & R E L A X & AYURVEDA

KROPPSBEHANDLINGAR

 

Saltscrub/peeling 30 min - Pris 375 kr

 

Skön och energgivande kroppsbehandling med naturliga ingredienser. En väldoftande krämig blandning av havssalt, vegetabiliska och eteriska oljor . Tar bort döda hudceller, ökar cirkulationen och lämnar huden mjuk och len. Perfekt inför solsäsongen.

 

 

Chokladscrub/ peeling 30 min - Pris 375 kr

 

Chokladscrub är en ljuvlig kombination av havssalt, kakaosmör och kakao. Kakaosmör är ett naturligt mjukgörande medel och kakao stimulerar produktionen av endorfiner (må-bra-hormon).

Saltkornen peelar effektivt huden som efterlämnas mjuk , len och med en svag doft av choklad.

 

 

Saltscrub med inpackning 60 min - Pris 650 kr

 

Skön och energigivande kroppsbehandling med naturliga ingredienser. En väldoftande krämig blandning av havssalt, vegetabiliska och eteriska oljor. Tar bort döda hudceller och ökar cirkulationen. Behandlingen startar med bodyscrub med varm saltkräm, du bäddas in i plast och täcke och får vila en stund. Under tiden rengörs ansiktet och en lätt massage ges med passande olja. Därefter packas du upp och behandlingen avslutas med dusch.

 

 

Chokladscrub med inpackning 60 min - Pris 650 kr

 

Chokladscrub är en ljuvlig kombination av havssalt, kakaosmör och kakao. Kakaosmör är ett naturligt mjukmedel och kakao stimulerar produktionen av endorfiner (må bra hormon).

 

Behandlingen startar med en varm chokladscrub av hela kroppen, du bäddas in i plast, täcke och får vila en stund. Under tiden rengörs ansiktet och en lätt massages med choklad olja ges.

 

Därefter packas du upp och behandlingen avslutas med dusch.

 

 

Bodyscrub med aromainpackning 60 min - Pris 650 kr

 

Behandlingen startar med bodyscrub och dusch. Därefter appliceras valfri aromaolja. Du bäddas in i plast och täcke och får vila en stund. Medan inpackningen verkar rengörs ansiktet och en lätt masseras ges med passande olja. Behandlingen avslutas med applicering av ansiktskräm.

Copyright @ All Rights Reserved